Anbefalinger

Dorte formår at kombinerer en helt lavpraktisk og indsigtsfuld tilgang til kroppen, med en fint følende intuitiv fornemmelse til nogle af de dyberliggende ophobninger af gamle ting i kroppen. De behandlinger her gar fået, har krævet meget af mig, men også resulteret i  både at få bugt  med de fysiske skavanker  der har bragt mig derhen til at starte med, samtidig med en følelse af at få renset kroppen for stress, gamle traumer og ligende. Jeg kan varmt anbefale Dorte som behandler.

Sebastian 48 år

 

Jeg oplever jeg har lært så utroligt meget af dig, og det forløb jeg har været igennem hos dig, har givet mig min bevægelsesglæde tilbage, i rigtige mange situationer hører jeg din stemme, og glædes ved de råd den fortæller mig.

Det går super godt. Både jeg om min datter har værdsat tiden med dig enormt. Og glædes til at ses igen når tiden og behovet er der. Du er utrolig fagligt, empatisk, god til at lytte og fornemme og give lige det som der er behov for.

mange tanker og hilsner fra Anna og datter.


Hej min dejlige behandler.

Jeg vil lige fortælle dig hvor glad jeg er for vores tid sammen. Du skal vide at du er den første i hele verden som altid har troet på mig. Du har hjulpet mig med at fide min vej i livet. Finde mig selv. Jeg havde aldrig klaret alle de ting som jeg har uden din tro og hjælp.

Jeg ser frem til vores forsatte samarbejde, du har været en milepæl. Du har lært mig at lytte til mit indre og lytte til mit hjerte. Jeg har den dybeste respekt for det du har hjulpet mig med.

Mange knus fra N 18 år


Da jeg kom til min første behandling hos Dorte var jeg ikke glad og havde mistet min livsglade. Jeg havde svært ved at sig fra og tænk på mig selv.

I Body-sds bruger man vejrtrækningen til blandt andet at komme i kontakt med sin følelse – man forbinder hvad der sker i hjernen med reaktioner i kroppen. Da jeg startede hos Dorte, kunne jeg ikke trække vejret ned i maven. Jeg havde hurtig vejrtrækning i brystkassen som var et tegn op stress. Der gik ca. 2. mdr. før jeg kunne trække vejret helt ned i maven og komme i kontakt med min krop. I dag bruger jeg min vejr trækning i stressede situationer og til at slappe af.

I begyndelse kom jeg en gang om måneden. Nu kommer jeg ca. en gang om måneden. For mig har Dortes behandling været en kombination af massage og terapi. Jeg har lært at lytte til min krop , sige fra og være i kontakt med både min krop og følelser. Jeg har fået livsglæden tilbage og kan sig fra, uden at bruge for meget energi på det.

Mit forløb hos Dorte har uden tvivl forhindret mig i at få en depression og/eller gå ned med stress.

Mange hilsner fra en glad klient :0) Jo


Jeg har prøvet fysiurgisk massage thaimassage mv. til forskel fra disse massageformer er Dortes body-sds behandling, den der til dato har hjulpet mig til at blive “grounded” og stress fri, og virkelig kunne begynde at kunne føle min krop igen.

Når jeg er til behandling hos Dorte går der ikke længe før der falder ro over mig som bedst kan beskrives som at hvile i mig selv / at være. Det mest forunderlige er at jeg uden jeg behøver at sig til Dorte hvor jeg har ondt finder hendes hænder frem til der, hvor min krop trænger til at blive løsenet. Dorte ved intuitiv hvor hun skal behandle.

Dorthe


Hej Dorte.

Først vil jeg sige dig 1000 tak for hjælpen.
Du har gennem en række behandlinger hjulpet mig af med en smerte hen over lænden, som jeg har haft siden 1974:

Jeg forløftede mig på en patient, jeg skulle hjælpe op i sengen. Min fod gled i vand, der var røget på gulvet – og knas sagde min ryg. Siden har jeg forsøgt mig med diverse behandlinger for mine smerter og træning af muskelkorsettet for at styrke dette. Det har holdt smerterne nede; men de var aldrig væk.

Efter dine behandlinger har jeg nu været smertefri i snart 4 måneder – tak !


Dine behandlinger er dyb massage baseret på tillid, idet du aldrig overskrider den grænse, hvor det gør for ondt, og derfor har den modsatte effekt.

Selvfølgelig har det krævet tid. Det ligger i sagens natur, når smerten har været der i så mange år, og jeg derfor har lært at kompensere for den ved at belaste andre muskelgrupper.

Også et haleben , der havde fået et ordentligt slag ved fald fra en stepbænk, kunne du hjælpe mig med – og det i løbet af få behandlinger. Det var faktisk sådan, jeg kom i kontakt med dig.

Min mand har du også hjulpet til at have færre smerter i lænden i forbindelse med en lumbalstenose. Stenosen kunne du selvfølgelig ikke hjælpe ham med; men du kunne løsne smerterne i de totalt spændte omkringliggende muskler, så han kunne slappe bedre af. Han er snart klar efter operationen til at få hjælp hos dig igen. Han glæder sig allerede.

Birgith Strange.


Jeg har i nogen tid haft en del skavanker i muskler og led. Ikke deciderede smerter men en form for ømhed grænsende til smerte. Nogle er kommet stille og roligt af sig selv, en enkelt skyldes slag på skulderen ved et uheldigt fald.

I løbet af vinteren 2011/2012 tog disse skavanker til i styrke, og sammenfaldende med en noget stresset periode blev det for meget og krævede behandling. Jeg kunne simpelt hen ikke udføre fysiske opgaver som jeg tidligere har gjort uden problemer.

Jeg har tidligere modtaget behandling, for de samme skavanker, i form af fysioterapi hvilket også har haft en vis positiv virkning, men dog kun midlertidigt. Et stykke tid efter behandlingen var situationen den samme. Ret utilfredsstillende da jeg har den helt klare opfattelse, at det ikke drejer sig om kroniske lidelser som man på en eller anden måde er nødt til at tage hensyn til- og leve med. I en alder af 58 er de fleste nok tilbøjelig til at konkludere at den slags bare kommer med alderen og at man nok må leve med situationen.

Jeg har så valgt at få behandling hos Dorte Valore efter Body-SDS princippet. Det har krævet en del behandlinger, men stille og roligt fra gang, til gang har jeg kunnet mærke en forbedring, vel at mærke en blivende forbedring. Det som jeg synes er rigtig godt ved Body-SDS behandlingen er at den tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og sjæl. Dette er nok lidt svært at acceptere eller forstå for mange patienter. Mange har den indstilling at har man ondt i f.eks ryggen, er det der man skal sætte ind med fysisk behandling. Det skal man selvfølgelig også, men med Body-SDS behandlingen har der i mit tilfælde vist sig forgreninger fra den ene fysiske skavank via sjælen til den anden.

Kan man som patient acceptere og arbejde med på denne sammenhæng, hvilket kræver en vis indlevelse, så virker det helt fantastisk godt.

Caspar Frederiksen


Jeg har været i behandling hos Dorte gennem flere måneder og er utroligt glad for det. Dorte er super dygtig. Hun har en fantastisk evne til at ”ramme de rigtige punkter” både rent fysisk, men også mentalt. Mine varmeste anbefalinger til Dorte Valore.

Pernille Falck


Jeg føler mig i meget kyndige hænder hos Dorte, og kan efter flere behandlinger konstatere et betydeligt psykisk velvære og en stor bedring af tidligere smerter og begrænsninger i ryggen.

Kirsten


Som så mange andre i min alder døjer jeg med hedeture, der igen påvirker min søvn. En uventet, men velkommen, effekt af en behandling, der “bare” skulle løse op for stive muskler og led var, at jeg for første gang i meget lang tid, sov rigtig godt om natten. Jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal på briksen hos Dorte!

Marianne, 49 år