Body-SDS

Hvad kan en behandling afhjælpe ?

nakke1Denne behandlingsform er kendt for at skabe “rum” for mennesker  både fysisk og psykisk. Den lukker op for kroppens egen energi og øger gennemstrømningen gennem hele systemet, hvormed kroppen har lettere ved at være med til at helbrede sig selv.

En behandling henvender sig til alle aldersgrupper og for mennesker med bl.a:

  • Problemer i bevægeapparatet:  Forstuvninger, sportsskader, hold i nakken og ryggen, gigt, overanstrengelser, tennisalbue, museskader, piskesmæld, skulderproblemer m.m.
  • Problemer i kredsløbet: Smerter, ømhed, eksem, allergi, fordøjelsesproblemer m.m.
  • Psykiske problemer: Stress, angst, traumer m.m.

Hvordan foregår en behandling ?

skulder1En behandling, er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelser, kostråd og samtale terapi.

Før behandling
Der indledes oftest med en kort samtale med dig om der er nogle specifikke problemer der skal lægges vægt på i behandlingen.

Selve behandlingen
Du afklæder dig dit tøj og lægger dig  på briksen med et tæppe over, iført  trusser og evt. bh.

Massagen er det essentielle i behandlingen, hvor jeg ved hjælp af pulserende massage og mobiliserende led-bevægelser, der kan få spændingerne i kroppen til at slappe af og derved kan der blive frigivet ophobet affaldsstoffer til lymfesystemet.

Åndedrættet er meget vigtig under behandlingen, da det er med til at hjælpe kroppen til at skabe rum i kroppen samt at slippe evt. spændinger og at få affaldsstofferne  ud af kroppen.

Psykisk/fysisk

Under behandlingen vil du muligvis få stillet nogle personlige spørgsmål om dit fysiske og psykiske velbefindende. Hvis jeg opnår en bedre forståelse af balancen mellem din krop og dit sind kan min behandling blive mere præcis og effektiv.

Det vil kunne udmønte sig i nogle råd omkring, hvordan du selv kan være med til at afhjælpe evt. problemer. Det kan være i form af åndedrætsøvelser, udstrækning, kost mv.

Energiarbjede

Energi-arbejde eller “healing” kan i samspil med body-sds teknikker have en postiv og kratfuld effekt på behandlingen. Så hvor det føles naturligt kan det inddrages i behandlingen eller en behandling kan afsluttes med healing.

For mig som behandler er alle mennesker unikke. Det gør sig også gældende i mine behandlinger, der ikke vil være ens selvom 2 klienter kommer med nogenlunde samme problem. Mit udgangspunkt og fokus vil altid være den enkelte klients historie og krop.

Varighed
En behandling vil vare ca 50 min. Den afsluttes med lette strygninger og en kort samtale hvis der er behov.

Efter behandling

Efter behandlingen vil du føle velvære og dyb ro, nogle vil oplev et energiløft  Som en naturlig process, kan du opleve, at kroppen og sindet reagere anderledes end normalt. Især efter en periode med f.eks. stress, sygdom mv. kan der komme reaktioner. Disse reaktioner er signal på at kroppen arbejder på at optimere sine funktioner og skabe balance.

Følgende reaktioner er naturlige:

  • Fysiske reaktioner: træthed, prikkende  fornemmelser i kroppen, ømhed, kortvarig utilpashed, kortvarig opblussen af tidliger sygdomme og skader, stor tørst mv.
  • Følelsesmæssige reaktioner; indadvendthed, humørsvingninger, øget sårbarhed, vrede og dit søvnbehov kan påvirkes.

Jeg anbefaler, at du hviler og drikker ekstra meget vand, der letter udskillelsen af affaldsstoffer.

Nyd den øgede kropsbevidsthed og giv efter for de signaler kroppen udsender for at skabe balance. Det vil hjælpe til at optimere din selvhelbredende evne.

Hvis du får en efter-reaktion er du velkommen til at ringe eller skrive til mig for at få en kort afklarende samtale. Engang imellem skal der en hurtig efterfølgende behandling til.